week 4
hallo Allemaal,
HIer weer een weblog. Afgelopen week had ik een zware dip. Er is hier heeel veel regen gevallen. Voor keniaanse begrippen is dit heeeel ongebruikelijk. Weinig te vertellen over mijn dip. Behalve dat het echt niet leuk was. Wel mijn kado voor moeilijke momenten opengemaakt. Dit was een boekje van Debby. Onze trip naar Wasini is niet doorgegaan ivm slecht weer.
Zondag alvast de afscheidskados gemaakt voor de kids. DIt is een potlood met een zeepje, ballon en pakje koekjes. Heb er 24 gemaakt. Ook ABC slinger gemaakt.
Smiddags brak onverwacht de zon door. Dus ff 2 uurtjes zon meegepakt.
Maandag weer naar school. De teacher was er niet dus stond ik helemaal alleeen. We hebben geleerd, nieuwe cijfers geleerd, en na de lunch ging de school dicht. Dus smiddags even wezen relaxen. S avonds hoogbezoek van de teachers van Vilwakwe. dus voorbereidingen getroffen voor het eten. Het was een hele leuke avond.
Dinsdag weer naar school. We hebben ABC slinger ingekleurd. Echt een feestje. Na de break hebben we chipskettingen gemaaakt. Dit was zo grappig de kids stonden te stralen. Fotos komen snel online. Alle kids hebben er eentje gehad en stonden te stralen. Smiddags ben ik eerder weggegaan. Moest geld ophalen bij de bank voor de safari. Wel grappig om 100 briefjes van 1000 vast te houden. Voelde me super rijk hahaha. Voor een keniaan is dit bedag een jaarsalaris.
Woensdag mijn laatste dag op school dat was echt een feestje. We hebben een nieuw cijfer geleerd en na de break cup cakes gemaakt. Cakjes met glazuur, engelse drop en mentos. Wel een lekker kliederboeltje maar dat maakt niet uit. De kids waren muisstil en hebben van elke kruimel genoten. OOk de lunch die hierna geserveerd werd hebben de kids opgegeten. Smiddags alle kados uitgedeeld iedereen was erg blij. En er volgde wel 100000x dank je wel. Maandag voor een paar uurtjes terug dan komt de officiele afscheidsceremonie.
Volgende keer komt er een langere blog ook over afscheid maar dit wilde ik graag melden. Morgen start de safari. Om 7 uur worden we opgehaald.
Dit was weeer een snelle blog dus excuus voor alle taal en spelfouten. Nog maar 10 dagen en dan terug naar Nederland. Ik wil niet terug. Ik wil terug naar Kenia.
Groetjes.
Suzane
Heel veel plezier op safari! Let goed op jezelf!! Hoor wel hoe het is gegaan! en foto's natuurlijk!! doeiiiii xx
Ga nu maar lekker genieten van de safari, en heeeel veeeeellll foto's maken.
Zodat we die thuis kunnen bekijken.
Paps.
Heel veel plezier!! Ben nu al nieuwsgierig naar de foto's!!
Gr. Susan
Hee Suus,
geniet van de safari en kijk uit voor de wilde beesten!!
Liefs Teddy, Christy en Chanook
Geniet van het avontuur maar verdwaal niet, het is daar voor ons zo moeilijk zoeken.
Suzanne ga maar genieten van de mooie natuur,en zie je vast heel bizondere dieren op je reis.